Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2021 02:42 - Предателството на ''демократичния'' Запад спрямо жертвите на комунизма
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1831 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 05.06.2021 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Невежеството е сила.
Заблудените души, изповядващи силогизма, че антикомунистическата реторика непременно се явява антикомунизъм в чист вид не знаят, че ние, народите от Източна Европа бяхме подло предадени от така наречения ""антикомунистически"" Запад.
Западът се оказа меншевишка деноминация на комунизма.
Ето ви иконата на ""антикомунизма"" -
масона, крипто-комунист Рейгън.

Той беше покорен лакей на Световния банкерски синедрион, който съучаства в прокарването на този вид комунизъм, в който живеем сега.

По заповед на Световния финансово-индустриален Синедрион, той и екипът му организираха и осъществиха тайните срещи със Съветската и Източноевропейските номенклатурни върхушки, на които дадоха индулгенция на комунистическите кръвопийци.

Цели 10 години преди началото на така наречените ""народни"" революции в Източния блок и СССР фалшивата подмяна беше уредена!

Обявиха нашите палачи за "демократични партньори". Народите от огромния източен концлагерен блок очаквахме нов Нюрнбергски процес за съветските престъпници и подопечните им патерици в Байганистан, но...не.

"Освободителите" разделиха с тях откраднатото и изнесено в западните банки имущество от външнотърговските дружества като Тексим. А после спуснаха същите алено червени парашутисти пребоядисани в "демократично" синьо и им дадоха картбланш за нов грабеж - така наречената приватизация.


Забравихте ли как евреинът американски посланик, Сол Полански каза: "Единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Луканов"???!!!


Преди това в Шератон беше отхвърлил истинските антикомунисти - политическите затворници, и искането им за правосъдие и възмездие върху комунистическите сатрапи.
Вместо това, фарисейският крипто-комунистически Запад и специално САЩ - направиха Луканов премиер и всички ние бяхме коварно измамени в надеждите си за промяна и справедливост. Пихме по една студена вода.

Защо???!!!


Защото мръсното споразумение за американска благословия за трансформирането на номенклатурната върхушка в "демократична", в Източния блок и специално в България е договорено на 4-ти февруари 1982 - от Рейгъновия заместник държавен секретар на САЩ - Джон Уайтхед на тайна среща с "балканската лисица" Тодор Живков.


На нея се вижда, как ни продават и уговарят мирното предаване на ресурсите и властта от комунисти на... реформатори комунисти. Впоследствие изпързаляха Тато и клана му, давайки златната щафета на московския евреин Андрей Луканов, но фактът си остава!


А именно - Западното и конкретно американското предателство на жертвите на комунизма и имуществото им в ръцете на техните съветски пребоядисани палачи, в името на световната банкерска далавера.


Отворете декласифицираните архиви на ЦРУ и прочетете за позора на псевдодемократичния Запад:
https://digitalarchive.wilsoncenter.org/document/112029.pdf?v=d8e854a11bdabbee839e219164d70817



Гласувай:
8



1. bojinkata - Да, Луканов изигра огромна сата...
18.05.2021 08:20
Да, Луканов изигра огромна сатанинска роля за сегащвното положение в Бг. Неговите отрочета още ни затриват!
цитирай
2. ganini - Чудесно написано!
18.05.2021 10:04
Точно!
цитирай
3. krumbelosvet - Четох до "комунистическите кръвопийци".
18.05.2021 10:14
Историята започва за младия автор от пропагандата на подскачащите митинги.
Той не знае, че комунизмът победи в Русия СЛЕД безумните кръвопролития на Първата Световна Война, която е ЧИСТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ДЕЛО и която предизвика революцията.
Както у нас левият терор след 9-ти беше предизвикан от десния терор преди 9-ти. Което авторът явно не знае. Не са му казали, лъжците от сините митинги, синята преса и сините ТВ.
Луканов не е изиграл никаква роля. Той си мислеше, че ще ни оставят да се развиваме при някакви условия поставени от победителите, затова се опита да изпълни тия условия. Нямаше избор. Сигурно е разбрал преди да го застрелят, че просто ще ни УНИЩОЖАВАТ. Намаляхме с ДВА МИЛИОНА и вече се раждат повече циганчета.
А младият автор търси вината у БИТИТЕ комунисти. Които бяха премахнали
неграмотността
безработицата
туберкулозата,
и осъществиха за 45 години МОДЕРНИЗАЦИЯТА на България, до равнища НЕМИСЛИМИ при 66-годишното буржоазно управление, с неговите ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ.
цитирай
4. missana - Поздравление за материала!
18.05.2021 10:33
Да, точно Запада окончателно узакони комунизма и нещо повече - отгледа новите комунистически изчадия. Само погледнете, кого приюти Америка - настоящият президент Радев, Христо Иванов и сие. Всите до един комунисти. Ще припомня, че когато премиер стана Сергей Станишев, той точно преди това бе поканен във Вашингтон. Ще припомня, че наблюдателите на Запада на първите демократични избори у нас след 10 ноември 1989г. си затвориха очите пред фалшификацията на тези избори в полза на БСП с близо 1 милион гласа. Пак Запада благослови създаването на фалшива опозиция в България и тук сте прав - все от креатури на резидента на едно чуждо разузнаване у нас - г-н Андрей Луканов. Всичко се дирижираше от него. Иван Костов бе неговата креатура. Затова лустрация не беше извършена единствено у нас от целия Източен блок. И сте прав, че на тайни срещи, като тези м/у Горбачов и Буш в Малта, се даде още въздух на комунистите, вместо окончателно те да слязат от сцената. Защото техните мафиотски структури се бяха добре вплели в масонската западна банкова система. Да си спомним например за Робърт Максуел и топлите му връзки с Живковата фамилия и с комунистическата олигархия след нея. Наистина Запада, най-вече в лицето на Сащ, брани висшите комунистически олигархични кръгове у нас, за да не разстрои собствената си банкова система. Затова аз нямам никакво съмнение, че зад пълзящата реставрация на комунизма в настоящия политически ден на България стоят точно силите на Запада.
цитирай
5. missana - И едно малко доуточнение, към Вашия материал.
18.05.2021 10:47
Стартът на масовата и касова приватизация в България бе даден не от пребоядисаните в синьо комунисти, а лично от червения до мозъка на костите си Жан Виденов. Именно той извърши тази приватизация в огромни размери и даде старт на вандалския капитализъм у нас, в който капиталисти се оказаха червените бонзи с черните куфарчета. Освен това Жан Виденов отдаде на концесия за цели 35 години водите на Струма и Места на съседни нам държави. Заради тези негови "благородни" жестове, той до ден-днешен не е забравен от Запада и виждаме, че същия този Запад отново го активира като евентуален участник на новата политическа сцена. Тепърва ще узнаем каква точно роля са му отредили Западните сценаристи.
цитирай
6. morskipesni - Лай, лай..
18.05.2021 10:55
.. за коматче. Само че- откъде? Боко Тиквата окраде каквото свари, сега с трън да се завъртиш-няма. И при фондациите (чуждата агентура) суша- оглеждат се като лалугери. При социалистите ще трябва С ТРУД да си изкарваш хляба.. айде полай си още малко, пък после- на работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 215767
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031