Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2013 00:13 - СВОБОДА НА ЧОВЕШКАТА ЛИЧНОСТ ЧРЕЗ НЕПРИКОСНОВЕНА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 2054 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.06.2021 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обект на днешната тема са:
ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИСТИНСКОТО ЧОВЕШКО ОБЩЕСТВО


Първата от трите основни характеристики, които отличават човешкото общество от животинското стадо
е
сбора от ЛИЧНОСТИ с ясно изразена и всекидневно упражнявана
ПЕРСОНАЛНА СВОБОДНА ВОЛЯ, и които притежават неприкосновена лична собственост.


Втората е наличието на ефективни средства и безупречен механизъм, чрез които
всяка личност да обезпечи собствената си безопасност и да гарантира благополучието си опазвайки неприкосновеността на собствените си притежания в личния си периметър (ареал).


А третото задължително условие за съществуването на човешко общество е наличието на развита и всекидневно упражнявана способност за разсъждение - персонална интелигентност на всеки един от членовете му, без изключение. Този е неотменимият компонент, който прави възможно постигането на всеобщ консенус (съгласие) между личностите, изграждащи човешко общество.


Той институционализира основните принципи на цивилизацията:

1.Неприкосновеност на личността и нейната собственост;
2.Справедливост;
3.Чест;
4.Лично достойнство;
5.Недопускане на насилие или каквато и да е принуда над която и да е личност;
6.Недопускане на вмешателство в личния и живот
7.Недопускане на навлизане в личния периметър на собствеността -
8.Никога, от никого, под какъвто и да е предлог или лозунг

Гаранцията за запазването на гореизброените основни категории  неприкосновеност е:
ЗАПАЗВАНЕТО НА ПОНЯТИЯТА И ЗАДЪЛЖАВАНЕТО НА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧЛЕН НА ОБЩЕСТВОТО ДА Е ИНФОРМИРАН 
ОЩЕ ОТ НАЙ-РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ, С ПРОГОВАРЯНЕТО НА ПЪРВИТЕ МУ
ДУМИ!!!

Това е, за да не се допусне оскотяване и загубване на човешката му същност, а оттам и понижаване на статуса му в интелигентното общество, което неминуемо би довело до възползването на друг член или група, от имуществото или позицията на неинформирания против интересите му, а впоследствие и до девалвирането на ценностите.

А оттам насетне фаталната крачка до извращаването на понятията, които ги обозначават е само една - неосведоменият, инертено вегетиращ индивид, неосъзнаващ важността от наличието на лична собственост и ролята и на стълб на независимостта и личната безопасност, ще бъде лесно податлив на играта на думи,
на която злонамереният или злонамерените биха го подложили.
На практика ще загуби свободната си воля и 
ще се превърне в управляем комуноид, тоест - животно.

ЕДИНСТВЕНАТА АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ НА СБОРА ОТ ЛИЧНОСТИ, СЪСТАВЛЯВАЩИ ВИСОКОРАЗВИТАТА НРАВСТВЕНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ СПРЯМО СМЯНАТА НА ПОНЯТИЯТА, ДОРИ И КАТО ОПИТ ЗА "ШЕГА", БИ СЛЕДВАЛО ДА Е НЕКОЛКОМЕСЕЧНА ИЗОЛАЦИЯ НА "ПОШЕГУВАЛИЯ СЕ" С ЧУЖДАТА ИЛИ СОБСТВЕНАТА СИ СВОБОДА. КАКТО И "ШЕГА" С ЧУЖДА ИЛИ СВОЯ НЕПРИКОСНОВЕНА СОБСТВЕНОСТ.

А РЕЦИДИВЪТ ЩЕ Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА НАЧАЛОТО НА ТЕНДЕНЦИЯ, ИДВАЩА ОТ ЦЕНТЪР, РЕШИЛ ЗА СЕБЕ СИ ЧЕ Е "ПРЪВ СРЕД РАВНИ", "БОГОИЗБРАН" ИЛИ ДРУГИ ЕВФЕМИЗМИ, ИНДИКИРАЩИ ДЕГЕНЕРАТИВНИ ДЕВИАЦИИ, ЧИЕТО РАЗВИТИЕ В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН Е НОТОРНО ИЗВЕСТНО, А ИМЕННО:

1. ---ОБОСОБЯВАНЕ НА МАЛКА ДЕГЕНЕРАТСКА ГРУПА ВЪВ ВРЪХЧЕ НА ПИРАМИДА  
2. ---ИЗДИГАНЕ НА СВРЪХГИГАНТСКА СУБОРДИНАЦИОННА ЙЕРАРХИЧНА КУЛА, В КОЯТО ОБХВАЩА ВСЕКИ И ВСИЧКО НА ПЛАНЕТАТА, И В КОЯТО ВСЕКИ Е ЗАГУБИЛ ДАДЕНОТО МУ ОТ БОГА НЕОТМЕНИМО ЧОВЕШКО ПРАВО НА СВОБОДЕН ЖИВОТ И ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ
3.---ОФИЦИАЛНО СВЕТОВНО ЗАРОБВАНЕ 
4. ---ЛОГИЧЕН МАСОВ ГЕНОЦИД!


Ето как съблюдаването на третия компонент гарантира съхраняването на първите два, тоест справедливостта в обществото, и предпазва цивилизацията от разрушение.
Загубата му е фатална, тъй като би разрушила самото общество. Затова не просто трябва да се възпитава и насърчава, а да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА  и НЕОТМЕНИМА
част от човешкото обучение, и да се култивира непосредствено след раждането
на човек.


ОСНОВНА РОЛЯ В ИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАНЕТО И ФУНДАМЕНТАЛИЗИРАНЕТО НА САМИТЕ ПОНЯТИЙНИ КАТЕГОРИИ, ГАРАНТИРАЩИ СВОБОДАТА НА ЛИЧНОСТТА,
ЧРЕЗ МАТЕРИАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ Е ---- ОБОЗНАЧАВАНЕТО И МАРКИРАНЕТО НА ЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ, ПРАВЕЙКИ Я ВИДИМА И РАЗПОЗНАВАЕМА ЗА ВСЕКИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ИНТЕЛИГЕНТНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ВСЕКИ ОТ
КОИТО Е СЪЩО МАТЕРИАЛНО НЕЗАВИСИМА И НЕПРИКОСНОВЕНА ЛИЧНОСТ.


ТОВА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ НРАВСТВЕНОТО ВЪЗПИТАНИЕ НА ВИСОКОРАЗВИТОТО
ОБЩЕСТВО. КОГАТО ВСЯКА ЛИЧНОСТ БЪДЕ ЗАПОЗНАТА С ХАРАКТЕРНИТЕ КОМПОНЕНТИ НА ЛИЧНАТА СИ СВОБОДА И ЩЕ ДЕМОНСТРИРА АТРИБУТИТЕ НА МАТЕРИАЛНАТА СИ НЕЗАВИСИМОСТ, ТОЕСТ ДОКУМЕНТИТЕ И ЗНАЦИТЕ НА ЛИЧНАТА СИ СОБСТВЕНОСТ.

ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ НЕВЪЗМОЖНО, ЗА КОЯТО И ДА Е ДЕГЕНЕРАТИВНА КОМУНОИДНА ГРУПА ДА УБЕДИ ВСЕКИ ЕДИН ПООТДЕЛНО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПРИТЕЖАНИЯТА СИ.


А ОБУЧЕНИЕТО НА ПОДРАСТВАЩИТЕ ЩЕ ИМ Е ДАЛО ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ДЕГЕНЕРАТИВНИТЕ СУБЕКТИ ИЛИ ГРУПИ, КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ ПОМОГНЕ ЗА СВЕТКАВИЧНОТО ИЗОЛИРАНЕ НА НОВОПОЯВИЛИТЕ СЕ КОМУНОИДНИ ОТПАДЪЦИ, КОЛКОТО И ДА СА РЕДКИ.


Най-красноречивият пример за спасителната роля на личната собственост в извратеният геноциден концлагер, в какъвто Световният банкерски синедрион са превърнали света, е незаконно създаденият кибуц наречен "държава" Израел. В окупираните територии на коренното население - палестинците, геноцидната ционистка клика от дегенерати постоянно разрушава домовете им. Въпреки това, те продължават да строят къщите си наново, понякога още на следващия ден, след като багерите са съборили покрива и са затрупали част от семействата, които са вътре. Опечалените изваждат труповете и на другия ден са започнали строежа.


На доста криптокомуноиди това ще се стори извънредно странно и безсмислено. Именно защото не са запознати със спасителната роля на собствеността!
Практическото утилизиране на собствеността се проявява именно в ОСТАВЯНЕТО НА СЛЕДА, ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЛИЧНОСТ, КОЯТО Я Е ПРИТЕЖАВАЛА.


Това важи с пълна сила за 95% от палестинците. Понеже те имат неободимите обозначения на собствеността си - документите, удостоверяващи присъствието им там от хилядолетия.
Именно това се мъчат да унищожат престъпните кръвосмесени дегенерати, пръкнати в незаконния кибуц от вътрефамилни и вътрешнородови бракове, наречени "израилтяни" и "евреи". Кръвосмешението им е тема, на която ще посветя отделна презентация.


Лесно е да смачкаш скакалец в пустинята, но е трудно да изтребиш множество хора, които имат явна следа за съществуването си. Запечатана и на сателитните снимки...
Ето защо палестинските страдалци погребват набързо децата и роднините си, и продължават да строят под обстрела на снайперите и хеликоптерния автоматичен огън.
Сателитните снимки на техните къщи не дават спокойствие на сатанинското кръвосмесено израелско ръководство. Собствеността е запечатана. Мъчат се да изпълняват някакъв план по масово събаряне и нови сателитни снимки с празните места, за да не се налага някой някога да им търси сметка. Тоест - да покажат, че там е нямало къщи, следователно - и хора. И така всичко да се забрави...
Това е една от ролите на собствеността.

Но в световният концлагер, какъвто е планетата под контрола на геноцидния Световен банкерски картел, няма място за свободни хора, а още по-малко за неприкосновена собственост и няма да има, ако не преобърнем играта в наша полза.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217247
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930