Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2013 15:08 - Протестите на репресивната Държавна сигурност
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.06.2021 17:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истински протести няма, защото няма истински протестиращи. Доказателството, че това масово оперативно мероприятие е организирано и ръководено задкулисно от специалните репресивни престъпни структури на държавата, е че така наречените протестиращи  не искат да се разграничат от комунистическата олигархия и нейните офицери и доносници, които са назначени за "лица на протестите" като инджевци сугаревци, паневи, фучеджиевки, безухановки, балевки и прочие репресивна гмеж.


Така наречените протестиращи са лакеите, които са обвързани чрез конкретно парче хляб, работейки в една или друга комунистическа фирма или обществена институция, тяхната цел е само да увековечат мафията. Не се съмнявайте, че лицемерният юдейски Запад е изпратил инструктори по "революция", за да помогне на еврейските фамилии със сменени именца, които са във властта вече 70 години и геноцидират народа.


Ако искате освобождение от робството трябва да хванем всички участвали във властта през тези 70 години и да ги подложим на разследване, което ще извади на показ как са преплетени като свински черва, и не само помежду си (имитирайки "вражда") ами и със световната юдейска банкерска мрежа. Всичките фирми, дружества, "НПО"-та, индустриални предприятия. Всички са филиали на еврейската БКП.


Всички трябва да влязат в затвора, а собствеността, която са заграбили (и избивали истинските собственици - голяма част от народа) трябва да бъде върната на реалните притежатели. Трябва да се пресече всеки опит за тайно управление. Мандатите да са не по-дълги от 4 месеца. Да се даде свобода на местното самоуправление и гласа на всеки отделен човек. Дори и един да не бъде съгласен да бъде оставен свободно да избира дали да се самоосигурява или не. Всички данъци за издръжка на репресивната номенклатура, която сега е замаскирана и съхранена като "държавна" и "общинска" "администрации, да отпаднат, те са доказани престъпници над 500 000 на брой.


Единствената им функция е занимаване с лицензионни режими и разрешителни за индустриалните предприятия на кървавата и престъпна олигархия, те "работят" за да обслужват движението на тези икономически предприятия. И тъй като собствеността де юре (но не и фактически) е собственост на гражданите, много от които са платили със семейни жертви от 9 септември 1944 до ден днешен, то връщането и ще обезсмисли съществуването на паразитната номенклатурна посткомунистическа администрация, която трябва да излежава дълги присъди в затвора.

Но най-важно е да се разплете престъпната мрежа. Всички те трябва да бъдат подложени на детектор на лъжата и да отговорят на разследващите въпроси: "Били ли са съзнателни или несъзнателни съучастници в престъпни мрежи и извършвали ли са престъпления?" , "Кои са техните задкулисни ръководители, имена на йерархичните организации в които членуват", "Имали ли са и имат ли съприкосновеност, съучастие с "бившите", тоест настоящите репресивни (анти)държавни служби?", "Какви са им чиновете и псевдонимите , както и изброяване на тайните и явните оперативни акции в които са участвали против гражданите?", "Какво е цялото им имущество, как е придобито, имат ли задгранични банкови сметки със суми над 10 000 евро, отнемали ли са чуждо имущество, или присвоявали ли са пари от национален, общински или от какъвто и да е публичен бюджет?".


Всичко това трябва да става публично и пред очите на всеки български гражданин! Когато двама или трима бъдат подложени на детектора на лъжата публично, ще видите каква престъпна адска смрад ще се разнесе и каква сатанинска мрежа ще бъде разплетена. Но трябва да се действа докрай!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217217
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930