Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2013 23:30 - СЪЗДАВАНЕТО НА БАНКЕРСКИЯ СИНЕДРИОН И ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА "ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД"
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1831 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тъй като започнах дискусия, която беше ограничена от размера на текста, ще разширя коментара тук. Темата е фундаментална, тъй като касае физическото оцеляване на зомбираната тълпа населяваща народна република байганистан.

Собствеността, от която бяха лишени хората премина в ръцете на малоброен дегенертски (поради кръвосмешението) "елит". Механизмът беше планиран и осъществен чрез подставени и специално обучени безполови човекоподобни. По правило те винаги са родени в кибуц. Кибуцът е семейно-родова комуна възникнала от кръвосмесителни отношения. Споменавам този факт за да онагледя ЗАЩО тези дегенератски чеда се подчиняват безпрекословно и каква е тяхната тайна, която прикриват от външната част на т.нар. общество, което е изпаднало в интелектуална слепота за това. Така наречените евреи са преминали много трансформации и по същество са ИДЕОЛОГИЧЕСКИ наследници на някогашните юдеи. Просто няколко фамилии са успели да централизират скитащата маса, практикуваща антихристиянски мистичен окултизъм (по същество - сатанизъм). Еманацията на тези илюминатски фамилии е Майер Амшел Бауер - самоназован и познат на света като Ротшилд. Това, което е направил е да изземе ръководните функции на отделните юдейски общини, изповядващи антихристиянския юдаизъм, чрез наставленията на ръководещи ги дотогава равини, и ЦЯЛОСТНАТА ЗАМЯНА със ДВЕ важни иновации.

Първото е създаването на НОВ религиозен сборник - Халака, с нови правила за спазване от  закостенелите и вманиачени юдеи. А второто е - АТЕИСТИЧНАТА доктрина наречена Реформаторство. Процесът се развивал паралелно с "Реформацията" предназначена за "гоите" - унищожението на римокатолическата църква, която вече била просмукана от атеистични  юдеи, представящи се за християни и успели чрез корупция да проникнат и да се домогнат до най-високите властови позиции в най-властна организация на Средновековието. Католическата църква имала статут на Религиозна империя, а папата бил най-овластеният човек на планетата. В негова власт били интронирането и детронирането на европейските монарси - кралете. Посредством овладяването отвътре юдеите успели да прокарат основополагащият за цялата диаспора закон. Чрез папска була (заповед за целия континент) били забранени "греховните лихварски дейности" от страна на християните. Цялата финансова дейност била възможна само за "прокълнатите нехристияни" - това били 2 групи. Първата са маврите, които били съсредоточени единствено на Иберийския полуостров - днешна Испания, а също така в Южна Франция и част от Сицилия (Италия). А втората са юдеите... Малко след успеха на тази сатанински подмолна шпионо-агентурна операция,юдеите побързали да се отърват и от тази нищожна конкуренция. Започнали наглед безсмислени провокации, от характерните за юдейската диаспора религиозни убийства на малки деца от мъжки пол, които били приписани на маврите. Разбира се нямало как да бъдат избегнати  предвидимите закономерни репресии от страна на шокираното християнско население, чиито деца изчезвали и били намирани мъртви, и върху познатите сатанински окултисти - юдеите. Ето един пример на такова убийство, което историците на синедрионска "образователна"" хранилка потулват:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE_%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5_%D0%BE%D1%82_%D0%9B%D0%B0_%D0%93%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%8F

Но в крайна сметка поради старателно пусканите дезинформационни слухове били прогонени маврите заедно с маргинална и безполезна част от самите юдеи, тези, които не вършели работа на равинските фамилии, закостенели и трудно податливи на трансформация - артистизъм и преструване, че са християни и следователно не вършат злини на околното християнско население. В техните хроники това е наречено - Голямата жертва.  Ако трябва да съм максимално точен процесът по монополизиране на банкерската дейност - лихварството, започнал много преди това и на практика юдейската диаспора, концентрирала огромно количество от злато и скъпоцении камъни, както и други благородни метали. Папската була просто маркирала като с печат тяхното "ексклузивно право". Така били създадени банковите институции, и столетия наред те са в техни ръце. Фамилията Ротшилд просто чрез свръхсатанински метод е измъкнала чергата изпод краката на конкурентните равински фамилии. Оформил "ЕВРЕЙСКАТА НАЦИЯ". Специално наети лингвисти преформатирали и синхронизирали различните диалекти на юдейската диаспора.

В отделна поредица ще представя кратка документална историческа хронология, която да даде ясна пунктирна следа на разсъждаващите личности (колкото и да са малко).

Следва продължение...




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217255
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930