Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 20:03 - Гъмжи от комунистически престъпници! 5-та част
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1413 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.07.2013 09:31


Всичко е проектирано още преди много столетия, а "научната" доктрина, която обосновава геноцида, войните, изкуствено предизвиканите масови епидеми изкуствено предизвикания масов глад, е изработена преди повече от 200 години. Авторът е поръчковото юдейче Томас Малтус, член на подземната висша еврейска ложа "Фабианско общество":

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%81_%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%81

Той е от "ренесансовите" деятели на синедриона, които извършиха революциите и практически подготвиха почвата за да докарат комунизма - еманацията на юдейския стремеж към световно господство. Този "герой" е предал щафетата на Кашел Мордохай познат като Карл Маркс - теоретика на "научния комунизъм", чрез "организиране на неорганизираните маси". Масовият убиец Мао Дзедун, който изби 50 милиона души е спял върху това настолно ръководство - "икономическата теория" на Малтус за "контрол на населението чрез геноцид", предобраза на бъдещите концентрационни лагери.

Всеки, който е поне малко разумен, ще разбере, че много скоро ще стане жертва на "тихите оръжия". Те са няколко вида и ефикасноснатта им е безспорна според докладите на мозъчните центрове на синедриона, които отговарят за постигането на "нормата" от масова смърт в различните набелязани региони по целия свят...

Едни от най-коварните са днешните модерни сателитни системи за електромагнитни облъчвания, предизвикващи канцерогенни образувания в тялото. Те са едни от най-подлите оръжия защото информацията за тях е почти напълно блокирана. Тяхното влияние се маскира като "естествени слънчеви изригвания". Синедрионът е извършил много убийства на учени, които опровергават тази лъжа целяща прикриване и отклоняване на вниманието на образованите хора.  

Друга подлост са генномодифицираните храни, които изменят човешкия геном до неузнаваемост и блокират репродуктивната фертилна способност. Ето как на практика стерилизират над 90% от човечеството. Те са също толкова подли, защото въпреки, че зомбираните тълпи са чули за някои от второстепенните вреди на тези "специални, лабораторно и сортово селектирани" "храни", все пак най-важната информация е СТЕРИЛИЗАЦИЯТА, която предизвикват:

http://www.youtube.com/watch?v=GaKfowQyBbI

Това е СВЕТОВЕН ГЕНОЦИД!!!

Ултразвуковите технологии на военнопромишлените синедрионски заводи, които имат изключително широк диапазон на действие и на практика ерозират кръвоносните съдове, които изтъняват и предизвикват високо кръвно налягане в човешкия организъм, докато се спука някоя важна артерия. Това е причината много хора да се чудят как им се случват инфаркти или инсулти при положение, че не употребяват концентрирани спиртни напитки, не пушат цигари, активно спортуват и се хранят "здравословно":

http://www.terrorism-v-dans.com/

http://iankov.blogspot.co.uk/2013/05/566.html

Друг синедрионски похват е отравянето на питейната вода чрез флуор, който е силно токсично канцерогенно вещество.

Също така умишлено добавят карбонатни шлаки като варовикови утайки. Варовиковата утайка се набива в предразположеният и ерозирал кръвоносен съд и по този начин го прави твърд и трошлив. В даден момент той се спуква и предизвиква фатален инфаркт или мозъчен инсулт.

Друга подлост на синедриона са масовите ваксинации. Техните вреди са толкова много, и толкова фатални, че няма да стигнат и 20 статии за да бъдат описани. Но разумните хора ще потърсят подробна информация сами. Ще споменасамо, че те предизвикват умствена изостаналост (освен осакатяващите им ефекти и стерилизацията).

http://downloadwachmovienewfilmfree.blogspot.co.uk/2012/01/blog-post_14.html

http://www.youtube.com/watch?v=w5lsI-Vdcw8

Създадени са преди повече от 300 години. А преди над 100 по поръчка на една от висшите синедрионски фамилии - Рокфелер чрез подкупи били наложени за "научно" изучаване и преподаване в медицинските училища на САЩ. На практика това бил стартът на съвременната американска ( вследствие и световна) здравна система за евгеника и масово изтребление - ГЕНОЦИД:

http://www.youtube.com/watch?v=5LwK3dHSDtQ


Всеки от дадените линкове е безценен източник на независима информация. Повечето от тези, които са ги направили са репресирани а някои от тях и ... покойници!

Приятно гледане и четене!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217314
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930