Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 16:12 - Гъмжи от комунистически престъпници! 4-та част
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1685 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така нареченият пРезидент е престъпен болшевишки секретар на комсомола (ДКМС) в Благоевград. Едно от знаковите пиленца които първи получиха картбланш от синедриона и бяха първите назначени новодемократични "бизнесмени". Откраднатите пари на хората, изнесени чрез външнотърговските дужества на БКП бяха раздадени на такива верни червени лакеи.
Въпросният верен комсомолец, днес играещ пРезидентска роля в пиеската на синедриона, е първият търговец на строителни работници, трансферирани от "бившия" социалистически концлагер в посока ФРГ. Но преди да им повери ограбените народни пари, комунистическата Партия-майка проводи тези червени ангелчета на специализации в западните висши "икономически" равински школи. Например комунистическата "принцеса" , щерката на Тодор Живков, през 1970 г. придоби специализация в ...Оксфорд, Великобритания. В самия бастион на капитализма. И това е по времето на жестоката "Студена война", която се водеше единствено против обикновените хора. Докато в името на "победата над врага" отнемаха човешките права и избиваха хората в концлагери, а през това време обучаваха кадрите и доверените си агенти, подготвяйки ги за бъдещо "демократично" управление, в което хората да бъдат и "юридически" лишени от собственост. Като това достойно червено пиленце, което днес виждаме, че играейки нова роля, изпълнява друга задачка. То е сменило предишното си амплоа на "бизнесмен" и "строителен предприемач", и е върнало паричките на Партията-кърмилница, за да чурулика друга песничка в прослава на синедрионската мафиотска пролет - като "демократичен" пРезидент.

Именно този червен славей подхвана коварната песничка за "откриване на музей на Държавна сигурност". Синедрионът му е възложил и тази задачка. Той трябва да скрие престъпленията и реките от кръв, които проляха тукашните болшевишки слуги на престъпния световен банкерски картел. А те са близо

ЧЕТВЪРТ МИЛИОН...........

само по времето на класическия комунистически режим!!!

А след като създателите на комунизма от световния банкерски синедрион решиха, че е настъпило подходящо време за отдавна подготвяното "законно" прибиране на всички финансови активи в джобчетата на подставени лакеи, от 10 ноември 1989г до ден днешен жертвите са близо ДВА МИЛИОНА!!!

http://iankov.blogspot.co.uk/2012/08/blog-post.html

Няма как - прехвърлянето на цялата собственост "иска жертви". Но стратегията по прикриване на този колосален и всеобхватен геноцид включва единствено робски верните и предани слуги на местният филиал на синедриона - болшевишките слуги от висшият номенклатурен ешелон на БКП-ДС. Откриването на музей на касапските бригади наречени "Държавна сигурност" по същество означава скриване на труповете, а както е документирано те са над 2 000 000!!! Освен това, за да бъде необезпокояван местният висш синедрионски слугинаж, ролята на такъв "музей" ще бъде и да декларира и "удостоверява", че структурите и бригадите от касапи са...изчезнали. Просто са се "разтворили" в небитието още със самото пукване на новокомунистическата "демократична" зора.  Политбюро  (висшият управителен съвет) на тези бригади - познати като БКП и оперативчиците от ДС, реши да си смени змийската кожа и да надене друга. Така се появи БСП и останалите и сателитни "независими" партии - СДС, ОДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, АТАКА, ВМРО, БНС, НОВОТО ВРЕМЕ, и цялата палитра от новосформирани разновидности на масовите убийци от БКП-ДС, които продължават отвреме навреме да се разтварят и да се появяват под друго название, зомбирайки тълпите с "нови надежди".

Живата съвест на света - професорът по право Янко Янков, мъченик номер едно на България е съдил синедрионското касапско звено, което му съсипа здравето в концлагер за шест години, и което се преименува "юридически" от БКП на БСП. Но синедрионското "правораздавателно" звено наречено "съдебна система", отхвърли всичките му основателни претенции и "демократично" постанови, че престъпната геноцидна организация...трябва да съществува. На долупосочения електронен адрес са дадени няколко от подробните документални доказателства, които изобличават слугите на синедриона, прикриващи престъпленията и масовите убийства:

http://iankov.blogspot.co.uk/2007/08/blog-post_2057.html

А нашето лакейче - пРезидент, което е отгледано в синедрионски кибуц и белязано с червена звездичка на челото, която му дава картбланш да бъде назначаван ту за "предприемач", ту за "обединител" на "нацията", има именно такъв статус - на висш престъпен укривател и заличител на следи от масов геноцид и масово ограбване. Синедрионът е организирал специални интернет-бригади, бившите-настоящи професионални манипулатори и дезинформатори от отдел "Пропаганда и агитация" на БКП. По-висшите от тях са назначени за "политолози", "социолози", "демографски изследователи", "статистици", "експерти" или "независими наблюдатели". Те имат задачка да облъчват тълпите с фалшиви пропагандни "анализи", "прогнози", "тенденции", "обществени настроения", и целият подобен арсенал на комунистическата проповед, който оправдава и "узаконява" геноцидните убийства и грабежа.

А по-нисшите и невзрачни шатни пропагандатори, дюдюкат или хвалят поръчково в червените блата наречени "независими" интернет форуми. Ето един подобен, който възхвалява въпросното висше червено лакейче - пРезидент:

http://vmir.blog.bg/politika/2013/07/05/podkrepiam-prezidenta.1127090




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217175
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930