Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 13:12 - СНН ни уведоми, че говорителят на Ал Кайда в САЩ се оказа евреин
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.06.2021 01:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


За всички политагитатори с партийни книжки от Отечествен фронт , отдел "Пропаганда и агитация", днес назначени за "форумни демократи" и интернет-сътрудници, ще цитирам само признанието на глобалната Ротшилдова телевизия, водеща се за "американска" - СНН, която казва кой кой е :

http://www.cnn.com/2009/WORLD/meast/06/13/american.qaeda.message/index.html

Въпросната "Ал-кайда" , т.е. частната армия на ЦРУ, както и агентите Зауахири, Осама, Мансур и т.н. - са до един с юдейско потекло. А "легендарният" американско-полски евреин Збигнев Бжежински, отговаряйки на въпрос по време на интервю от 1988 г., ""Не е ли опасно да създаваме Ал-Кайда, организация на терора и масовите убийства?"" се усмихва и ласкаво им обяснява, че "Те са наши момчета, които ни вършат много добра работа, те ще играят ролята на "нашия нов външен враг".

От доста години съм го казал и ще го повторя пак:

http://www.youtube.com/watch?v=nA7E6EVXl1A

....През 1988 г. САЩ посредством ЦРУ създадоха Бюрото за подпомагане на джихада с главни офиси Ню Йорк и Детройт.Година по-късно събраха данните на всички наемници от афганистанската война и така бюрото се превърна в Ал Кайда -което на арабски ще рече Базата,която е характеризирана от самото ЦРУ като "Първата частна армия на ЦРУ,която има за цел да се справя с враговете на САЩ в Близкия Изток".Впоследствие в доктрината се набелязват и враговете им в Северна Африка.Мюсюлмански братя беше създадена като клон на Ал Кайда в Египет.Индоктринерите агенти направиха от Ислямския университет в Кайро - своя авторитетна централа (филиал на ЦРУ).Днешният "най-търсен терорист" е египетският д-р Айман Зауахири.Според високопоставени източници от разузнавателните среди в САЩ той понастоящем се намира във...Вашингтон,откъдето периодично пускат творческите му видеозаписи (Метро Голдуин Майер).Посредством поредния си обучен възпитаник - Мурси,те ще установят пълен контрол върху египетското мюсюлманско общество"

Ето Банката за международни кредити и разплащания чия собственост е другари новоназначени демократи, вижте статията за разследващата комисия отразена от Ню Йорк Таймс,

http://www.nytimes.com/1991/10/17/business/cia-reviews-bcci-role.html

Разкритието на комисията е, че над 50% от активите са съвместна собственост на Осама бин Ладен и Джордж Буш 

http://polezni-linkove.hostzi.com/Nevidimata-imperia-Nov-Svetoven-Red-Svetovno-gospodstvo-Alex-Jones.html


http://www.huffingtonpost.com/2009/06/15/adam-gadahn-american-al-q_n_215734.html

""Говорителят на Ал Кайда в САЩ разказа за ... еврейския си произход.""

това е статия и от СНН, само че защо въпросната глобална новинарска мрежа не обясни ... как така този алкайдов администратор от отдел ""Връзки с обществеността"" или "Прес-секретар" си живее на свобода на американска територия , това е "малко" странно. Официалният сайт на Ал Кайда в САЩ не е бил нито блокиран от спецслужбите нито пък удрян (хакван), че отгоре на всичко е имал и реклами от...Кока Кола. Много съм любопитен какво е "демократичното" обяснение на назначените за форумни "демократи" бивши (а всъщност настоящи) полиагитатори и интернет-сътрудници на "ония служби".





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217247
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930