Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 15:23 - Прогноза за Негевския Ротшилдов кибуц
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 3691 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.06.2021 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте българи, здравейте и чуждестранни агентчета дезинформатори на неосведомените ми съпаспортници!

Понеже не забелязах нито едно реално и обективно мнение относно другарката Ципи Ливни от телавивския кибуц, ще ви припомня (ако изобщо е било отразено някъде) извънредното изявление на британския парламент.

Депутатът, когото бяха избрали да го изрече е ортодоксалния ционист евреинът Джералд Кауфман.
Той в прав текст буквално назова какво представлява "политиката" на телавивския кибуц спрямо коренното население - Терористичен и престъпен геноцид, нарече и въпросната другарка Ципи Ливни...терористка.
припомням понеже уважаемият Дневник "демократично" изтри въпросните свидетелства отпреди години:

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/2013-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF-2

Прочетете цялата поредица: Начало на отплата за Цион."

"И ако все още не е станало ясно ще ви припомня моите предупрежденията отпреди няколко години, т.е. - скорошната съдба на телавивския кибуц и кибуционерите зад 4-метровите бетонни стени. Понеже виждам, че главните герои, лъскащи имиджа на Ротшилдовата частна негевска ""държава" все още го правят с усилие и професионално усърдие на територията на славната народна Татова република (създадена също като кибуца) само ще кажа: КЪСНО Е image

Световният банкерски синедрион е решил да устрои зрелищен световен йом кипур за световните "пробуждащи се" тълпи. За целта ще пожертва палавото козленце Израел, което предвидливо и десетилетно е посочвал като организатор и смутител на света (след 1948, защото преди това се маскираше зад други и посочваше тях).

Драги мойшета, ще бъде спасен само "елитът", и никой друг. Останалите ще бъдат заключени и ключът ще бъде предаден в ръцете на другите синедрионски формирования, които от десетилетия са представени като "защитници" на палестинския народ - ООП, Хамас и прочие колегиални на Моссад организации.

Знам, че повечето от съпаспортниците ми не разбират и дума от това, за което говоря, защото предпочитат двуполюсни, триполюсни и т.н. постановки, в които героите враждуват от само себе си.  Нека тези безхаберници да знаят, че тяхната земя е приготвена за леговище и убежище на посветените кибуционери, както беше заграбена от арабите Палестина, под измамния лозунг за заблуда на света: "Земя без народ за народ без земя".

Преди няколко години другарят с юдейски произход Валентин Вацев, почетно оглави единствения филиал на Моссад в света - университета за производство на агенти на Моссад и другите израелски тайни служби. От кумова срама, сложиха "българин" за директор image

Това е открито пренасяне на чужда територия и щом тайните служби го правят (2009г.) Можете да си представите откога е замислено. Много скоро общите правителствени заседания между израелския "елит" ръководещ службите и лакеите с бг-паспорти и сменени имена наречени ""българско правителство"" ще се осъществяват в...София


Малка историческа обосновка за преходността на кибуца.
Относно така наречения "древен" еврейски език.
Той се явява -Rothschild"s know-how, invention.

Апологетите на "древността" на иврита, използват македонска реторика. Заблудено приемат за ""историческо"" доказателство така наречените "кумрански текстове".

По същество тази пишман ""автентичност"" е еквивалентна и идентична с "историческите доказателства" на юдейската деноминация наречена "Църква на Мормон.

Основателите на въпросната ""църква"" закопали ""свещена и богооткровена"" книга и след 24 години я "намерили" под един хълм.
Корумпираният американски юдейски съд приел това "археологическо" "доказателство"

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BD

Според Книгата на Мормон североамериканските индианци са говорили на ... староеврейски език. Това основание "доказвало", че САЩ принадлежат на...евреите.

И така, тази патриотична "староеврейска" митологема е предназначена за хората от кибуца, подобно на македонската патриотарска реторика, която е предназначена за античките.

http://prikachi.com/images/107/5902107I.jpg

Ето матрицата на шекела, която остана само медал, за да символизира договора между нацисткото еврейско ръководство и ционистката Хаваара - двете крила на Ротшилдовата подземна структура.

Още през 1933 г. са документирали и увековечили сътрудничеството за пренасянето на пратките с евреи и заселването им на чуждата Палестинска земя. Адолф Шекелгрубер е практическият баща на кибуца, вижте и мемоарните статии на шефа на Моссад - Исер Хофи. От едната страна на медала е един от символите в герба на Ротшилд - шестолъчната звезда "на Давид", а от другата...нацисткия пречупен кръст. За показването на този медал много доблестни историци влязоха в затвора в "демократичния"" и "свободен" Запад, като Дейвид Ървинг:

http://www.fpp.co.uk/online/09/07/Nazi_Zionism.html

Ротшилдови ще повторят случката. Ще подхвърлят на парче месо за разкъсване на тълпите най-незначителните дребни агенти на МОССАД, които свършиха много качествена оперативна работа в полза на синагогата по света, но вече са ненужни и могат да бъдат пожертвани.

Специални, ""призоваващи за справедливост"" провокатори ще поведат за носа тези, които се имат за ""най-умни"" във всяка една държава.
А, арабите ще бъдат използвани за острие на атаката.
Така светът ще се радва, че злосторникът и "главният причинител" на размириците и бедите по света е наказан и сринат.

Мълчанието на тези, които могат да опровергаят пропагандата е вече купено.
Те могат да докажат, че жертваните агнета не са били мозъка а само ръката.
Но няма да го направят, тъй като вече са получили гаранции за спасение чрез пренасянето им в бг.

Това ще е новата им "родина" или "родината и отечеството" ще са едно. За останалите няма спасение, дребни провокатори хитро ще провокират и разпалят гражданската война в кибуца.

Понеже знам, че съзнанието там е притъпено от измамното чувство за световна безнаказаност не вярвам, че има шанс да прогледнат и да се измъкнат от злото, в което са въвлечени като безропотни съучастници. Ротшилд ще си вземе дистанционното за управление на света - "елита" и главатарите на оперативните слуби, управляващи саянима из цялата планета, и кадрите със сменени имена, които тълпите по света познават като техни "лидери", Натан (ники) Младеновци, Валентин-Вацевци, Вили-Брандовци, Ленин-Мойшебланковци, Маргарет-Таджерки(Тачър), Давид-Цимермановци (камерън) и т.н.

Обикновените сикарии (кидони) в кибуца, ще останат там с обикновеното население, гражданската война ще ги заслепи и няма да успеят да реагират. Когато ново синче на Ротшилд ще "реши еврейския въпрос", за радост на тълпите по света.

Така цялата пирамидална и военизирана организационна структура (каквото представлява кибуца) ще бъде обезвредена, и антихристът ще се предпази от неочаквано непокорство, което би могло да го събори, както без малко не направи това друг "велик" Ротшилдов син - синът на Едмонд Ротшилд - Йосиф Вайс-Ааронович Джугашвили, той побесня и искаше да превземе пирамидата на рода си, причини големи неприятности с желанието и манията си да стане главен световен равин.

В днешно време анализаторските мисловни центрове (мозъчни тръстове) внимателно следят да не се концентрира прекалено много власт, в която и да е от марионетките.

""Центровете за изследване на демокрацията"" следят точно това.


 

 





Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 218060
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930