Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 22:36 - ЧЕСТИТО НОВО МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО, СЪС ЗДРАВЕ ДА ... НИ ТОЧИ КРЪВТА!!!
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 2793 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 19.02.2013 22:37


 Така наречените спонтанни протести не са нищо друго освен ново зловещо мероприятие на подземните служби, управляващи и геноцидиращи България в полза на външните интернационални банкерски кръгове, които унищожават света и човечеството. Този път няма да има партия еднодневка, която да "обедини народа".
Фигурите на тази парашутна организация отдавна са избрани и скоро ще ви ги покажат чрез средствата за масова дезинформация. Лидерчета със скалъпено минало с някой водач "човек от народа" за фюрер (главен лидер). Задължително ще е момче от инкубатора - вечните специални служби за геноцид и терор. Тъй като различните глашатаи и дезинформатори навсякъде ще ги рекламират като "естествени и натурални", "току-що навлизащи в политиката",

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА, ИЗВЪРШЕНО ОТ ПОНЕ  ПЕТ НЕЗАВИСИМИ ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ СПЕЦИАЛИСТИ.
Трябва да им бъдат зададени поне 1000 въпроса относно принадлежността им към тайните службите за следене и репресии, или изобщо към каквито и да е тайни организации!  Освен това, на такъв тежък тест трябва да бъдат подложени и настоящите фалшиви кукли на конци в парламента, в съда и всички от държавните и общинските администрации, всеки служител заемащ държавен пост, независимо дали е технически персонал или друг служител. На детектора трябва да седнат настоящия пожарникар-премиер и да разкаже кой и как организира протести и други подривни акции с цел създаване на "народно протестно движение", което да бъде прието за легитимно и да вземе властта за нов 4-годишен период на геноцид.

Как така изведнъж бяха поискани педсрочни избори от бутафорните подразделения на мафията  ДПС, БСП и другите престъпници, и веднага се организираха "народните" протести?!...
 
ЗАПОМНЕТЕ! Протестите трябва да свалят цялата олигархия и репресивните служби, които я крепят завинаги. Всеки обикновен човек трябва да влезе в парламента като на разходка, също така да се отворят архивите и списъците на всички, които са в тайните репресивни служби за геноцид, детектор на лъжата за всички от ДАНС, МВР, НСО, армията, Военна прокуратура и т.н НА КОГО СА СЛУЖИЛИ  И КАКВИ СА МЕХАНИЗМИТЕ, ЛИЦАТА ЗА СВРЪЗКА С ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ, МАСОНСКИТЕ БРЮКСЕЛСКИ КОМИСИИ, НАТОВСКИТЕ  МАСОВИ УБИЙЦИ, СЪВЕТСКИТЕ МОСКОВСКИ ЛАКЕИ, КОИТО ДЕЙСТВАТ В СИНХРОН С АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАСОНСКИ
ДЕГЕНЕРАТИ ЗА 
ГЕНОЦИД НАД НАРОДА И ИЗЧИСТВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА, ЗА ИДВАНЕТО НА ИЗРАЕЛСКИЯ "ЕЛИТ".

Нека всички хора излязат и да хванат организаторите, нека да се възползваме от мероприятието, което се опитват да пробутат, нека го направим истинско. Това е последния шанс за спасение, след него друг няма да има.

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!!!ИСТИНАТА ЩЕ ПОБЕДИ!

Ако протестите са граждански КАК ТАКА НЕ СЕ ПОВТОРИХА ЯНУАРСКИТЕ ПОБОИЩА ОТ 2009???  Нека всички да излязат и да хванат организаторите, когато застанат обикновени хора отпред ще видите как ще докарат маскирани провокатори и милицията ще се намеси. Точно така - все още има репресивна милиция, която има за задача да пази престъпните чужди агенти наречени правителство, парламент и съдии. Но въпреки това не се страхувайте. Две-три палки са нищо в сравнение със свободата и отърването от мафията, която е само изпълнително лакейско подразделение на световния банкерски синедрион.

Господ да благослови честните души и да запази вярата им!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. balar - под формата
20.02.2013 01:04
на фентъзи и приказки хората са казвали и казват едно и също- злото неможе да победи. А пък евреите ционистите и масоно-илюминатите ще бъдат изтребени до крак без даже да усетят откъде ием е дошло. Още малко остава до това време. само дето тогава от човеците ще са оцелели прекалено малко за да се делят на народи и племена. Тогава няма да има българи англичани гърци и т.н. а просто хора.
цитирай
2. voxpop - Да не подценяваме хората, които ...
22.02.2013 11:15
Да не подценяваме хората, които протестират :) Може да има инсинуации и манипулации и тъмните ционистки общества в момента да потриват ръчички, но пък те нямат представа как ще бъдат пометени от общочовешкия праведен гняв.
Все пак не живеем в средновековието. Днес времената са сгъстени, събитията се развиват невероятно бързо, а информацията се разпространява светкавично.
Вече не сме 18,19-ти, че даже и 20-ти век. Ако през 90-те години на миналия век общественото мнение все още можеше да бъде манипулирано чрез медиен натиск и кухите анализи на разни телевизионни, вестникарски и обществени "ментори", днес това на практика е невъзможно :)
цитирай
3. narodovazpitatel - Иска ми се да беше вярно и протестите да са истински, но
22.02.2013 15:33
понеже знам, че така нареченото "недоволно" "общество" наблюдаваше как пожарникаря-"инженер" (че и "доктор") нареди на лакеите агентчета (възприемани от "обществото" като депутати) да гласуват близо 2 милиарда още в началото на мандата. Това гласуване за републиканския бюджет МИНА и това "перо" под заглавие - 2 милиарда под личното разпореждане на банкянското дуче, беше оспорено единствено от ... завист. И то от...агентката на същите подземни секретни служби Корнелия Нинова (или беше Мая Манолова), не помня коя от двете партизанки. А тълпите го проспаха. Техните пари, залъка им за пенсии и т.н. бяха преведени моментално в Ротшилдовата сик-банк и после разтворени чрез едно от сливанията и продаванията на Цецка Секса или Цецка Бориславова (първата дама на народната република, кумир за елегантност на тълпите и парвенюшките "стилни" и "модни" бг списания. Тълпите проспаха непробудно и доста репресивни "закончета" и други ограбващи практики. Спаха и когато Мики Маус , министъра по репресиите на Яковлевич-станишев, биеше децата им пред антинародното събрание и ги мореше от глад и геноцид. А сега 4 месеца преди фарса наречен "парламентарни избори", когато няма създадена готова фарсова организация (партия), която да събере поне една десета от вота на тълпата се появява "протестно народно движение", точно един ден след изявлението на другите герои от спектакъла - "опозиционните" бсп и дпс - съвместни агенти заедно с куклите от герб, както и "националистите", еврейчетата със сменени имена, играещи като "патриоти" - болен лидеров, каракачанов, фюрерчето расате и т.н.

Ако изкарам една цистерна с шкембе-чорба пред тълпата и им гарантирам по едно канче 3 пъти на ден за 4 години напред ще ме благословят за "Лидер". Те никога няма да разрушат пирамидата и службите с механизмите, които им инсталират "лидери" и външни синедрионски агенти. Защото мразят да се информират каква е системата, и кои са истинските лица. По-интересна е раздялата на Черната Златка, Биг брадър и т.н
цитирай
4. narodovazpitatel - Освен това т.нар. "общество" е една пирамидално структурирана аморфна биомаса
22.02.2013 16:12
В нея 500 000 армия от "държавни" и "общински" служители е бившата номенклатура и родата им. Тези откровени дерибеи мачкат многобройната маса и я държат на каишка. Тълпата не протестира срещу това, само пита "Кой е следващия", "Искаме си пирамидата". Вижда се с просто око (даже и от Космоса), че "държавната" и "общинската" администрация го прави под диктата на парвенюшкия "елит" , назначените от Световния банкерски синдикат за "демократични бизнесмени" ( едри феодали), шефовете на силовите репресивни центрове, които са на чуждо подчинение, но...тълпата си харесва това. И сега изведнъж...протестира. Кой протестира? Армията от държавните дерибеи, доверената бивша утайкаджийска номенклатура на дребна заплатка , която е излязла под строй след явен сигнал. Искат да легитимират пак техен вътрешен фюрерски "лидерски" екип. Тълпата ще поиска ли детектор на лъжата за всички "естествено издигнати" "от народа", и детектор за цирковите трупи - герб, бсп, дпс, атака, вмро и останалите да се види на чия външна хранилка са и в какви тайни противочовешки организации членуват и геноцидират под тяхна команда. А убийците и манипулаторите от МВР, ДАНС, НСО, т.нар, "професионална" армия, пропагандните центрове на обществените радио и телевизия и т.н., агентите съдии, прокурори, журналисти, парламентаристи, фелационисти и другите илюзионисти? Тълпата иска ли детектор за всички и разрушаване на геноцидната система на диктатура и държавен тероризъм, която убива и собствените им деца? Или просто е инструктирана и манипулирана да търси "спасението" в нов "лидер", пак момче от инкубатора на службите?
Повече от всичко искам да е така, но знам много добре за какво става дума в момента и фарса, който предстои, както и новите "водачи", които ще покажат по телевизията и останалите пропагандни манипулационни рупори, които ще ги "легитимират". Трябва да си казваме истината директно, няма смисъл от фалшиви надежди. Ако искаме край на робството и смъртта, трябва да разрушим самата система - службите
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 215876
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031