Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2013 23:31 - Комунизъм = Нацизъм
Автор: narodovazpitatel Категория: История   
Прочетен: 3470 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.08.2023 06:44


Комунистическият “Доктор Менгеле” се е казвал Григорий Моисеевич Майрановский

image Йосиф Вайс-ааронович Джугашвили си е имал собствен “Д-р Менгеле” – докторът на медицинските науки Григорий Моисеевич Майрановский. Той е бил ръководител на секретната лаборатория за отрови в Министерство государственной безопасности СССР. Която и до днес си работи на пълна пара под благосклонния поглед на "демократичния" западен свят.

Майрановский Григорий Моисеевич (1899-1971) е полковник от КГБ, роден през 1920 година в Батуми, Грузия в еврейско семейство. След завършването на медицина постъпва в еврейската социалистическа организация „БУНД”. Медицинските си експерименти той провежда в подземията на Лубянка върху политически затворници. По собствените му признания е убил 104 души, въпреки че след смъртта на Берия, свидетелите посочват цифрата от 250-300 души.

 

В затвора,  върху осъдени най-вече по силата на член 58, той проверявал действието на отровите.

През февруари 1953 г. Григорий Моисеевич  пише писмо до Берия:
“Призовавам за вашето великодушие: извинете ме за грешките, които допуснах.  Имам предложение да използвам някои от новите вещества: няколко приспивателни, които имат и смъртоносно действие, както и в изпълнението на тази съвсем правилна ваша забележка, че техниката ни за отравяне на храни и напитки е остаряла и че е необходимо да се търсят нови начини на експозиция чрез вдишване въздух. Ние до сега прилагахме отровата чрез храните, напитките, отрови са били инжектирани с игла от спринцовка, стик, писалка и други  специално оборудвани елементи. Също така прилагахме отрова през кожата, чрез пръски и поръсване.”

Григорий Моисеевич  е бил арестуван през 1951 г. По делото “Ционистки заговор”. Свидетелят по този случай, полковникът от КГБ Шварцман признава, че Майрановский е бил негов любовник – заедно с министъра Абакумов.

Майрановский е осъден на 10 години. Той е бил освободен от затвора през 1962 г. и до смъртта си (според някои данни през 1964 г., а според други през 1971 г.), е Директор на научен институт по химия.
 
Злодеянията на този дегенерат бяха поръчка и част от юдейската политика на мухамада - тайния еврейски съд, постановяващ и изследване на "гоите"" - (всички неевреи), и по-специално "животинската" им обвивка - телата... Сатанизъм под открито небе!

Да видим и неговия близнак по духовна уродливост и също така талмудист:

Предшественик на програма MKUltra е започналата през 1945 г.  операция “Кламер” (Operation Paperclip),  проведена от американската агенция JIOA (Joint Intelligence Objectives Agency). Операцията е програма за наемане на бивши нацистки учени. Някои от тези "учени" са разработвали методи за промиване на мозъка чрез изтезания, както и няколкото "учени", току-що установени и преследвани като военни престъпници по време на Нюрнбергския трибунал [1], [2], напр., като ангела на смъртта д-р Йозеф Менгеле.
                Още през 1945г. световните медии пишат, че д-р Йозеф Менгеле емигрирал в Южна Америка. Години по късно след разсекретяване на секретни документи на ЦРУ се установява че той и целия му спасен архив от трудове, изобретения, открития, опити и част от научно-изледователския му екип отиват да работят в САЩ (самия той в Аржентина, Уругвай и Бразилия ), където продължават изледователската си дейност за мозъчния контрол върху хората под закрилата на CIA (ЦРУ) и NАSA (National Aeronautics and Space Administration - Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство НАСА).

              Самият Йозеф Менгеле, немски евреин, е германски офицер от SS и лекар в нацисткия концентрационен лагер Аушвиц по време на ВСВ. Той е известен, като един от лекарите на SS, които взимат решения кои от пристигащите затворници да бъдат убити и кои да бъдат изпратени на принудителен труд, както и за провеждането на човешки експерименти със съмнителна научна стойност, често придружени с изключителна жестокост.

              След войната Йозеф Менгеле става едни от най-издирваните нацистки военнопрестъпници и той "бяга" в Латинска Америка (под закрилата на операция “Кламер”). Там се установява в Аржентина, после в Уругвай, където живее под истинското (???) си име цели 34 години. "Опитите" да бъде намерен и предаден на съд не са успешни и той умира в Бразилия през 1979 г.

               Както виждате от биографичната справка в Уикипедия, евреинът Менгеле си живее цели 34 години, необезпокоявян от никого, от 8 май 1945 до 7 февруари 1979 под палмите в Бразилия (а е ??? - едни от най-издирваните нацистки военнопрестъпници!).

 

image    

Роден: 16 март 1911, Гюнцбург, Германия

Починал: 7 февруари 1979, Бертиога, Сао Пауло, Бразилия

              Д-р Менгеле е първия експериментатор в света, който използва електрошок в своите опити да постави човешката мисъл под контрола на друг човек. Само след 8-10 електрошокови подавания човешкия мозък (ако това още би могло да се нарече мозък) става на пихтия. Това е най-бързият от всички възможни досега начини за въздействие върху човека; по-бърз е дори от въздействието на опиатите. Използван е за промиване на памета, амнезия, раздвояване на личноста, при разпити на затворници (които признават дори и това, което не са извършили само след десетина допира с електрошоковата апаратура). След многократно повтаряне на операцията човека става страхлив (плаши се дори от сянката си) и изпълнителен (не задава въпроси).

              Проектът MKULTRA е тайна програма  на ЦРУ за научни изследвания върху хора и тяхната модификация в поведението за целите на  разузнаването. Програмата започнала в началото на 1950, действала е усилено през 1953 г., с намален обхват през 1964 г., допълнително съкратена през 1967 г. и накрая е спряна през 1973 г. MKUltra участва чрез използването на множество методологии, за да манипулират хората индивидуално и ментално и да променя мозъчните функции, включително с наркотици (особено ЛСД) и други химикали, хипноза, сетивно лишаване, изолация , вербално и сексуално насилие, както и различни форми на изтезания.
              Изследванията по проекта са проведждани в 80 институции, включително 44 колежи и университети, както и болници, затвори и фармацевтични компании [3]. ЦРУ действа чрез тези институции, които използват организации-паравани, въпреки че понякога високопоставени служители на тези институции са наясно с участието на ЦРУ [4]. За MKUltra са били отпуснати тогава 6 на сто от общите средства на ЦРУ [5].

Създателите на двете огледални една на друга световни геноцидни машини - комунистическата и нацистката, днес са притежатели и експлоататори на усъвършенствани технологии за многомилионно изтребване, което хуманно и демократично се нарича "редуциране на световното население". Напълно в духа на евроатлантическите хуманни ценности.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217069
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930