Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 23:06 - Световният съвет на "християнските" църкви издаде смъртна присъда на нови 125 християни...
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 2829 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2021 01:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съобщавам набързо и под силен афект за масовото убийство, което предстои да се случи пред очите на "християните" по света, докато световните медии зловещо мълчат. Днес ще информирам великденските "християни" от всички деноминации на Световната юдейска синагога - "православни", "римокатолици", "протестанти" и останалите разклонения на антихриста - Ротшилд, че предстои ново масово клане върху невинни хора, измъкнати от собствените им домове от черните отряди на смъртта - полицията в Еритрея.

http://www.worthynews.com/12181-eritrea-jails-125-christians-in-campaign-against-illegal-worship

Официалната практика спрямо изповядващите вяра в Исус Христос там е да бъдат измъчвани и убивани чрез мъчения. Тяхната единствена вина е вярата в Исус Христос и по-специално - отказът им да се присъединят към някоя от трите официални деноминации на юдейската синагога. До момента НИТО ЕДНА световна медия не е отразила новината. Клането над християни се извършва тихомълком и продължава доста години.До днес, в Еритрея, над 2000 жертви на вярата в Исус Христос са намерили смъртта си по този античовешки и зверски начин. Никой, който не следи специализираните издания на Световния съвет на църквите няма да научи за тази скривана от света тайна. Но нека видим що за "християнска" институция е тази могъща световна репресивна религиозна структура, в която участват всички "православни" "християнски" църкви, Ватиканът и протестантските "християнски" деноминации, нека видим какво се е просмукало през хилядолетията и е обединило "християните", ползващи само името на някой от тези юдейски филиали. Нека видим кои са основателите на въпросното СВЕТОВНО РЕЛИГИОЗНО ГЕСТАПО, издаващо смъртни присъди на тези, които откажат да направят "свободен избор" от някоя от техните форми на "християнство", и изпълняващо ги завоалирано чрез подмолно инсталиране на репресивни закони в парламентите по света. Ето фактите по създаването от един техен апологет:

Как се стига до създаването на ССЦ? Може да се каже че неговото основаване е следствие на една назряваща идея в продължение на години.

"Световният Съвет на църквите дължи много на различните интернационални мисионерски конференции, на които се поставя началото през 1854г. в Ню Йорк. Идват хиляда и петстотин църковни водачи от всички части на света и от всички протестантски деноминации. Сбирката в Единбург през 1910г. обединява мисионерските усилия на 1200 делегати от 160 общества. На събранието всеки представя своята страна. Чарлз Х. Брент (1862-1929), Натан Сьодерлом (1866-1931) и Уилям Темпъл (1881-1944), са дотолкова впечатлени от общоцърковната същност на събранието, че посвещават живота си на задачата за християнското обединение и единство. Тази сбирка поставя основата на Световния съвет на църквите. Публикации в Интернационален преглед на мисиите през 1911г. и формирането на Интернационалния мисионерски събор през 1921г., са важни резултати от събранието в Единбург.

Интернационални събрания на мисионерски организации и църкви са свикани отново в Йерусалим през 1928г. и в Мадрас през 1938г.

Световната конференция за вяра и ред, свикана в Лозана през 1927г., е първото събрание, което се занимава с богословие и формите на църковно управление.

Друга поредица от международни срещи през този период е посветена на темата "Живот и дело". Първото събрание, което трябвало да обсъжда живота и делото, се свиква през август 1925г. в Стокхолм. Второто, еднакво по обхват събрание в Оксфорд през 1937г. се присъединява към Единбургското събрание "Вяра и ред", чиято сбирка се състои по-късно през същото лято, за да призове към интернационален събор на църквите за обединяване на движенията "Вяра и ред" и "Живот и дело. Събирането на 80 водачи в Утрехт през пролетта на 1938г. довежда до създаване на временна конституция, план за организиране на ССЦ."

http://trinity-bg.org/papers/WCC/001.php

Срещата на Световния съвет на църквите през 2012 г. ще се състои в Израел
10 Ноември 2011 г.
imageПрез септември 2012 г. в Ерусалим ще се проведе заседание на Общото събрание на Световния съвет на църквите, на което ще присъстват представители на 25 страни от САЩ, Източна и Западна Европа, Близкия Изток, в това число и на страните-членки на Общността на независимите държави (ОНД). Делегатите ще обсъдят редица въпроси, включително взаимодействието между християнските деноминации, социалните дейности, създаването на положителен образ на християнството в медиите, както и неговото влияние върху културата. Освен това представителите на световната екуменическа организация ще обсъдят състоянието на Църквата в съвременния свят, както и начините за излизане от близкоизточния конфликт.

Подготовката за събранието е поверена на международна работна група. "Ние сме изправени пред много проблеми, свързани с позицията на Църквата в съвременния свят и влиянието й върху културата. Може би за много хора, които срещат трудности и проблеми, влиянието на християнството не е толкова забележимо", подчерта Игор Никитин от Световния съвет на църквите. Той отбеляза също, че заседанието неслучайно ще се проведе в Израел, "защото именно тук се е родило християнството и Библията казва, че Спасителят [Исус Христос] ще дойде в Израел".
Източник: invictory.org

http://old.evangelskivestnik.net/news.php?n=1954

Очаквайте продължение, в което ще обясня за така наречените деноминации - евангелски месиански - другите наименования на така нареченото Месианско "християнство" - еманацията на сатанизма на Световния синедрион.







Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 216976
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930