Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 12:39 - Започна психологическата война и манипулация срещу населението!!!
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 1953 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

подготви така наречените протести, сега ще заменят марионетките от така нареченото "правителство" с други марионетки, които са подготвени. Скоро ще покажат "народните" ""естествените" "лидери", които са "издигнати от народа". Ще се постараят доста да придадат автентичност, понеже няма готова фалшива партия, на която природонаселението да не се е нагледало, и затова са принудени 4 месеца преди маскарадните избори (които винаги са си нагласени), да оформят лумпенски "народен" протест, чрез който всики да се убедят че фюрерчетата, които са подготвили произлизат от него а не от секретните служби за геноцид управлявани от външните световни банкерски кръгове.
СПЕШНО ТРЯБВА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА ЗА ВСЕКИ "ЛИДЕР", КАКТО И ЗА ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, МВР И ДРУГИТЕ ЕНИЧАРСКИ ПРЕДАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ НА СВЕТОВНИЯ СИНЕДРИОН, ДЕТЕКТОР ЗА ВСИЧКИ "ЖУРНАЛИСТИ" - ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ, ДЕЗИНФОРМАТОРИ И ПРОПАГАНДАТОРИ НА СЪЩИТЕ СЛУЖБИ, ДЕТЕКТОР ЗА ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН И ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ТЕХНИЧЕСКО ЛИЦЕ. НЕКА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА СЕ УБЕДИ, ЧЕ ТОВА Е ИЗКУСТВЕНО ИНСТАЛИРАНА АРМИЯ ОТ ПРЕДАТЕЛИ, КОЯТО УПРАЖНЯВА ГЕНОЦИД, ВСЕКИ ОТ ТЯХ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ ТАЙНИТЕ РЕПРЕСИВНИ СЛУЖБИ ИЛИ КЪМ ТАЙНИТЕ РАЗЯЖДАЩИ ОБЩЕСТВА, ЧИЯТО СВЕТОВНА ЗМИЙСКА ГЛАВА СЕ НАМИРА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ! МАСОНСКИТЕ КОЛОНИАЛНИ ОТПАДЪЦИ, КОИТО ЧРЕЗ ГЕНОЦИД ЛИКВИДИРАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СА ПРОСТО ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛСКИ ЛАКЕИ, ВСЕКИ ОТ КОИТО СИ Е ПРИГОТВИЛ БАНКОВА ЗАДГРАНИЧНА СМЕТКА И МОЖЕ ДА СЕ ИЗНЕСЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, КОГАТО ПОЖЕЛАЕ. ТАКА НЕРЕЧЕНИЯ ПАРЛАМЕНТ, СЪДА, ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ - ВСИЧКИ СА ПРОКАЖЕНИ, ПРИЕМАТ В ЙЕРАРХИЯТА НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА ДОВЕРЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЛЕСНИ ЗА КОНТРОЛ ОТ ВЪНШНИЯ СВЕТОВЕН БАНКОВ СИНЕДРИОН.

Наблюдавайте ги внимателно! Търсете данни и справки за всеки един от тях, всяка изкуствена престъпна кукла е свързана с друга, ще намерите общата нишка само ако наистина решите да ровите, щом чуете име или покажат някоя от тези марионетки и започнат да я рекламират веднага търсете пъпната връв и ще видите червената банкерска синедрионска нишка, която удушава човечеството! 
 ВАЖНО!!! Търсете информация и разровете биографиите на  така професионалните масови лъжци, които замазват геноцида и прикриват следите на пирамидата, които НАСОЧВАТ ВНИМАНИЕТО само към някоя или някои от марионетките, като ги представят за главното зло. ГЛАВНОТО ЗЛО е подземната репресивна пирамида за геноцид на народите и цялото човечество. Тя си има разклонения и многобройни подйерархични звена вие ги познавате като "високодемократични обществени институции", но не знаете нищо за механизма им на действие, служителите, избора на членове, как се появяват изведнъж в парламента в съда в правителството в общинските администрации, да не говорим за репресивните бригади за масова смърт на ДАНС, МВР, армията (тя изпраща убийците си навън за чуждите синедрионски интереси - охраната на хероиновия мак в Афганистан, петрола в Ирак, Либия и т.н.). Довчерашните убийци от държавна сигурност и висшата партийна юдейска номенклатура бяха назначени за днешни демократични милиардери олигарси, изкупуващи нашата публична собственост соткраднатите от самите тях пари, така наречените ЕРП-та, електропреносната мрежа не е само на концесия, вече им е продадена, това е насилствено превземане и кървав геноцид, чиято безнаказаност е обезпечена от фалшивите синедрионски организации по правата, те не защитават никакви права само ви заблуждават, реално защитават своите колониални слуги, провеждащите геноцида - бившите комунистически а днес преименувани на "демократични партньори на Запада". Народите на Запад нямат нищо общо с това, те също страдат от синедриона, макар и бавно също ги докарват да изпаднат до коричка хляб, тогава ще са съгласни доброволно да влязат в кланицата за добитък, екарисажа. Тогава ескадроните на смъртта ще излязат и ще довършат докараната до масова бедност и глад човешка маса, която няма да има никакви съпротивителни сили и ще е духовно мъртва от отчаяните и безизходицата. Не трябва да се губи вяра.

НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ НА СИНЕДРИОНА И МЕСТНИТЕ МУ СЛУГИ!!!

Нека всички български граждани да излязат и да поскат публичен детектор на лъжата за всички, които изброих в горните пасажи! Не се свивайте, бъдете хора! Ако им позволите да ви предложат техните пионки от настоящия фарс на изкуствените протести, които представят като организирани от обикновените хора, няма да има шанс.

НЕКА ПРОТЕСТИТЕ БЪДАТ ИСТИНСКИ!  Излезте и демаскирайте техните фюрерчета от типа на еврейчето сидеров и еврейчето боян "Расате", които са ви набутали в съзнанието като "националисти", помнете - синедрионът боядисва своите слуги и ги представя за "автентични" и "истински". Точно както евреинът Адолф Шекелгрубер (това е истинското му име - като израелската валута)  беше тиражиран от синедрионската медийна масова пропаганда като "националист", той с помощта на еврейската си полиция, съставена само от евреи превзе отвътре и оглави масовото многомилионно недоволство на гермаците от еврейското подмолно проникване и превземане на държавата им. Финансиран от банкерските фамилии в САЩ, Англия близки до Ротшилд с един замах изчисти едрите и влиятелни конкуренти на баща си Ротшилд, останалите изпрати с товарни пратки за добитък в Палестина, подпомогнат от световния ционистки конгрес. Той е бащата на днешния кървав расистки кибуц, създаден върху чужда земя и наречен Израел. Имено затова паричната валута там се казва ШЕКЕЛ. Ето договора между двете организации близнаци, децата на Ротшилд - нацисткото ръководство и ционистката Хаваара

Този медал е създаден през 1933г. и е символ на договора между двете престъпни организации. Показва бъдещото сътрудничество и вече подготвената от световния банкерски синедрион война, която да бъде наречена световна и да завлече народите по света в нея против волята им, само чрез изкуствената масова медийна пропаганда и тиражирайки нападения, които никога не са се случвали, но които тълпите да възприемат за реални и да оправдаят започването на масов световен геноцид.
От едната страна е звездата "на Давид"", гербовия знак на Ротшилдовата банкерска фамилия, но и днешен национален символ на изкуствения и незаконен израелски кибуц, а от другата страна... пречупения нацистки кръст. Днес този медал е забранен за показване в "демократичните" европейски държави. Историците, които го правят влизат в затвора. Като Дейвид Ървинг:

http://www.fpp.co.uk/online/09/07/Nazi_Zionism.html

По същия начин днес масовата медийна пропаганда и многобройните "независими" блогъри отклоняват вниманието от системата, която извършва геноцида и механизма за назначаване на пионките, вместо това ви представят пионките като "главните" действащи лица, и решаването на проблема с геноцидната десетилетна тирания и реална диктатура според тях е ... смяната на една пионка с друга. Заповат да тиражират и рекламират следващата пионка, и нейния екип от секретни репресивни сътрудници на службите за геноцид и тайните общества. Набиват ви в главите фалшиви събития и показват неизвестни актьорчета от тайния инкубатор за резервни престъпници  като "народни" водачи. Не се поддавайте сега! Изкоренете цялата система, унищожете пирамидата с нейните инкубатори. Не спирайте да четете и да се информирате следете произхода на всяко актьорче или актриса, както и на външните "демократини" организации, които ги препоръчват, като Дянков, Сталинка Георгиева, Стоян Ганев, Станишев, Костов, Луканов, Борисов, "Царя" (който си е лично пуделче на Б"най Б"рит),и безбройните други, които са рекламирали и продължават да ви рекламират, както и тези, които много скоро ще ви покажат като "истински". Помнете: Всичките са от инкубатора и са зависими поради една или друга престъпна тайна в миналото си. Синедрионът си ги държи на каишка и те нямат собствено мнение, нямат воля, нямат съвест, дори собствените си деца прежалват, когато синедрионът ги убие, а какво остава за беззащитния народ. Ето ви пример - когато марксиста, пребоядисан като новодемократ Желю Желев загуби голямата си дъщеря - ДС я уби за да го инструктира по-нагледно и да бъде по-точен в изпълнението на заповедите им. Какво направи той? Ами просто...остана на мястото си и продължи. Когато КГБ уби дъщерята на Тодор Живков какво направи той - остана и обезпечи идването на "митинговата демокрация", както се шегуваше няколко години преди 1989. И двамата прежалиха собствените си деца в името на господарите си от синедриона. Синедрионът на няколко пъти е изнасял златния резерв на България - през 1964 изнесе 23 тона злато

http://www.iankov.blogspot.co.uk/2013/01/blog-post_8975.html

подарени им от предателят на народа и на собственото си дете , инсталатора на "митинговата демокрация", която пак щеше да поведе, ама "вече беше в годините". Тези пионки, синедрионски слуги, които ви пробутват като "естествени" "народни" лидерчета нямат национална принадлежност. Техният "бог" е Световния банкерски синедрион. Такива са навсякъде ето ви примера с лондонския милиардер с египетско потекло - Мохамед ал Файед. Когато синът му беше убит в парижкия тунел заедно с годеницата си - неразведената съпруга на принц Чарлз, която беше бременна и щяха да се женят. Синедрионът чрез убийство предотврати полуеврейската британска монархическа фамилия от раждането на кралско дете със смесена и и "изцапана" кръв. Той беше разстроен и дори призна, че британските служби за мокри поръчки са го извършили, както и иззеха записите от видеокамерите в тунела, а френската синедрионска полиция светкавично и тихомълком им предаде. Но след няколко разстроени и плачливи интервюта пред британските синедрионски медийни средства за пропаганда и масова дезинформация той просто... забрави случката и пак гушна синедриона, който го е назначил за милиардер и му пази авоарите в банките си, грижи се и консултира милиардния му бизнес, лъска имиджа му на "демократичен бизнесмен". А той прежалил и продал единствения си син пак лиже подметките на убийците на детето си. Такива са пионките, които ще ви пробутват за "лидерчета", "водачи и организатори на протести". 

САМО ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА ЗА ТЯХ И ВСИЧКИ ОТ СЛУЖБИТЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ-
ТА!!!




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. voxpop - Знам това, но
21.02.2013 14:07
и те не са всемогъщи! Най-големите конспиратори сега са най-върлите противници на теорията на световната конспирация :)
Е, ние знаем кой е бащата на лъжата и кой е по-силен от него!
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 217064
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930